SAMSUN İNŞAAT FUARI 8. KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Bölgenin Tek İnşaat Fuarı olan , Samsun İnşaat Fuarı 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında 8. kez sektör ilgililerini bir araya getirdi. 

03 Mayıs 2024
SAMSUN İNŞAAT FUARI 8. KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Bölgenin Tek İnşaat Fuarı olan , Samsun İnşaat Fuarı 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında 8. kez sektör ilgililerini bir araya getirdi. Yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz teknolojilerine dair tüm yenilikler ve gelişmeler; 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektör profesyonellerine tanıtılıyor. Güvenli ve sağlam yapılar için üretim yapan firmaların katılımı ile gerçekleşen Fuar’da, yurt içinden ve yurt dışından satın alma heyetleri ağırlanıyor. TÜYAP SAMSUN 8. İNŞAAT FUARINA KATILAN SEKTÖR TEMSİLCİLERİ “Sağlıklı Yapılar ve Mutlu Gelecek için, Bölgenin İnşaat Sektörü Buluşmasını Kaçırmayın” ifadelerine yer verdi.

SAMSUN İNŞAAT FUARINDA SERGİLENECEK ÜRÜNLER

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.